Web Analytics Made Easy - Statcounter

کربلایی حسنی گفت: در ترم پاییز کلاس ها فقط ویژه والدین بود که بیش از ۳ هزار نفر در این کلاس ها شرکت داشتند و از کلاس های آموزشی در موضوعات مطرح شده بهره مند شدند.

خبرگزرای شبستان/اراک: فرهنگسراهای شهر اراک هفت سالی می شود که میزبان کودکان و والدین آنها در کلاس های مختلف آموزشی است و این کلاس ها با استقبال گسترده والدین و کودکان روبرو بوده است در شهر اراک دو فرهنگسرا با مدیریت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اراک فعالیت می کند که در کل طول سال با هدف آموزش و ایجاد شور و نشاط بین کودکان و والدین فعالیت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وقتی که وارد این فرهنگسرا ها می شویم با وجود فضای کم آموزشی، شاهد برگزاری کلاس های مختلف و با جمعیت زیاد هستیم که مادران و فرزندان با شوق در این کلاس ها شرکت می کنند و آموزش های لازم را فرا می گیرند.

 

با وجود اینکه مدت 7 سال است که این کلاس ها آن هم به صورت رایگان برگزار می شود و تبلیغات محیطی که انجام می شود اما بسیاری از خانواده ها از وجود این کلاس ها مطلع نیستند.

 

 

برای اطلاع بیشتر از چگونگی برگزاری این کلاس ها وارد فرهنگسرای شهر اراک شد، در لابی فرهنگسرا کودکانی 3 تا 6 ساله را دیدم که با شور و نشاط با یکدیگر به گفتگو می پرداختند و دست سازهای هنری خود را که زیر نظر مربی مهربان و خوشرویی ساخته شده بود به یکدیگر نشان می دانند و با همان عروسک های کاغذی کوچک با شور و نشاط به دنبال هم می دویدند این ساعت تفریح و استراحت آنان بین دو کلاس جاگورتا و اوریگامی بود.

 

صدای دخترکی به گوشم رسید که در آن طرف فرهنگسرا کاردستی خود را با شور و نشاط به مادرش نشان می دهد و با اشتیاق از اینکه کاری مهم انجام داده شاد است.

 

روی میز و نیمکت های که در گوشه دیگری از فرهنگسرا چیده شده بود مربی دلسوز و مهربانی با وجود اینکه کلاس تمام شده بود و زمان استحرات بود هنوز در کنار بچه ها نشسته بود و به آنان که کار دستی خود را به اتمام نرسانده بودند کمک می کرد و لبخند می زد و همواره مشغول کار بود.

 

در گوشه ای دیگر اتاق شیشه ای فرهنگسرا که با پرده ای بسته شده بود و از داخل آن صدای بانوان شنیده می شد توجهم را جلب کرد، وارد اتاق شدم و مادرانی را دیدم که در زمان آموزش و کلاس های فرزندان خود به اموزش می پردازند و با شور و نشاط در این کلاس شرکت می کنند.

 

بانوانی که فرزندان خود را برای آموزش به کلاس آورده بودند در ساعت کلاس فرزندان بیکار نبودند چرا که مدیریت سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اراک و مدیریت فرهنگسرا برای آنان نیز کلاس هایی را به منظور جلوگیری از اتلاف وقف در ساعت کلاس کودکان در نظر گرفته بودند و مادران نیز استقبال خوبی از این کلاس ها داشته و اعلام رضایت می کردند.

 

 

شروع به صحبت با بانوی شدم که در کلاس شرکت داشت این بانوی جوان ضمن تقدیر از مدیریت فرهنسگری شهر گفت: من چند سالی است که کودکم را به این کلاس ها می آورم و علاوه بر اینکه دخترم آموزش می بیند و در کلاس ها شرکت می کند، خودم هم در کلاس های مختلف شرکت کرده ام.

 

وی گفت: این آموزش ها بسیار کاربردی است و بسیاری از بانوان با شرکت در این کلاس ها خود توانسته اند شغلی برای خود ایجاد کنند و آثار هنری زیبایی خلق کنند.

 

این مادر گفت: من تا کنون در کلاس های هنری همچون فرش بافی، زیور آلات، هنرهای دستی همچون معرق، منبت، پیکره تراشتی و آشپزی شرکت کرده ام و فرزندم نیز در کلاس های قرآن، زبان و کاردستی حضور داشته است.

 

بانوی دیگر ضمن تقدیر از مدیریت فرهنگسرا گفت: کلاس های امداد و نجات، ایمنی و بهداشت و مشاوره بسیار برای ما کاربردی بوده و با شرکت در این کلاس های اطلاعات خوب و مفیدی به دست اوردیم.

 

کنار دختر بچه ای که با شادی در کنار دوستانش بازی می کرد و یک کاردستی در دستش بود رفتم و از او در مورد کلاس ها ی که شرکت کرده پرسیدم، او گفت: من کلاس های فرهنگسرا را دوست دارم و دوستان خوبی پیدا کرده ام و مربی های اینجا خیلی مهربان هستند.

 

هلیا گفت: من در کلاس های قرآن، زبان، اوریگامی، خلاقیت و نقاشی شرکت کردم.

 

مهگل نیز که یکی دیگر از کودکان شرکت کننده در این کلاس ها بود و گفت: من هم کلاس های فرهنگسرا را دوست دارم چون از مهد کودک رفتن بهتر است و اینجا دوست های خوبی پیدا کرده ام.

 

این کودک 5 ساله افزود: ما برای جشن یلدا کاردستی هایی آماده کردیم و می خواهیم به همراه خاله شیوا(مربی کلاس) جشن یلدا برگزار کنیم.

 

 

علیرضا پسر بچه 6 ساله که به همراه مادر و خواهر کوچکش در کلاس های فرهنگسرا شرکت کرده بود گفت: من کلاس جاگورتا و قرآن شرکت می کنم و مامانم هم به همراه خواهر کوچکم در کلاس های مادرها شرکت می کند.

 

وجود این فرهنگسراها و کلاس های آموزشی بسیار موثر در امر آموزش است و لازم است از این ظرفیت شهرداری به خوبی استفاده شود.

 

 این کلاس های آموزشی فقط ویژه بانوان و فرزندان نیست بلکه کلاس های هم برای پدران برگزار می شود که می توان از جمله این کلاس ها به شاهنامه خوانی و از این دست کلاس ها اشاره کرد.

 

برگزاری کلاس های در دو بخش آموزشی و توانمند سازی

 

به سراغ مدیر فرهنگسرای شهر رفتم آقای محمود افتخاری فرد که مردمی جوان و خوشرو بود گفت: درب های فرهنگسرای شهر همواره به روی والدین و بچه ها باز است و ما همواره میزبان این عزیزان هستیم.

 

افتخاری فرد با اشاره به اینکه کلاس های فرهنگسراهای شهرداری به صورت ترمی برگزار می شود، افزود:  این کلاس ها در دو بخش آموزشی و توانمند سازی ویژه والدین و فرزندان  بعد از ثبت نام در 12 جلسه برگزار می شود که هر ترم بنا بر درخواست خانواده ها و همینطور صلاحدید مدیریت کلاس های مختلفی برگزار می شود.

 

این مقام مسئول اضافه کرد: در فرهنگسرای شهر علاوه بر برگزاری همایش ها و برنامه های اینچنینی برنامه های مناسبتی، همچون جشن ها و مراسم های خاص در ایام مختلف سال، برگزاری نمایشگاه های مختلف و کلاس های آموزشی و با مشارکت دستگاه های همچون هلال احمر، بهزیستی، آتشنشانی و ... نیز برگزار می شود.

 

وی خاطر نشان کرد: هدف ما از برگزاری این کلاس ها در آمدزایی نیست بلکه ارتقاء سلامت اجتماعی و مشارکت اجتماعی شهروندان اراکی است چرا که حضور و مشارکت شهروندان در امور سبب حرکت رو به جلو و پیشرفت هر چه بهتر جامعه می شود.

 

افتخاری فرد با اشاره به اینکه در ترم زمستان چند کلاس به کلاس های آموزشی اضافه شده است، بیان کرد: علاقمندان در این ترم می توانند در کلاس های چرم دوزی، حجم سازی، نقطه کوبی، آبستره، موسیقی، زبان، نقاشی، خلاقیت، اوریگامی، جاگورتا، قلم زنی روی مس و پیکره تراشی شرکت کنند.

 

 

فعالیت 10 سرای محله از تابستان ۹۸

 

به منظور اطلاعات بیشتر در رابطه با فعالیت های سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اراک به سراغ سرپرست سازمان رفتم، حمید کربلایی حسنی گفت: استقبال از کلاس ها و دوره های آموزشی در فرهنگسراهای شهر اراک سبب ایجاد 10 سرای محله در نقاط مختلف شهر اراک به ویژه نقاط حاشیه ای و کمتر برخوردار شد.

 

وی با اشاره به اینکه این سراهای محله از ابتدای تابستان جاری فعالیت خود را آغاز کرده اند، افزود: در راستای راه اندازی این سراهای محله که به منظور توانمند سازی بانوان تشکیل شد، با آموزش و پروش تفاهم نامه ای به امضا رسید که در نوبت مخالف تایم مدرسه کلاس های آموزشی برای والدین به ویژه مادران برگزار شود.

 

سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اراک با اشاره به اینکه توانمند سازی و آگاه سازی بانوان در حوزه های مختلف امری ضروری است، بیان کرد: کلاس های این سراها در حوزه های بهداشتی، آسیب های اجتماعی و خانواده، مشاوره، کارآفرینی، ایمنی، کمک های اولیه، آگاه سازی بانوان و .... برگزار می شود.

 

وی با اشاره به استقبال گسترده بانوان در طول این دو ترم تابستان و پاییز از کلاس های آموزشی سرای محله گفت: در طول تابستان علاوه بر کلاس برای والدین، کلاس های آموزشی برای فرزندان نیز برگزار می شد که با استقبال خوبی از سوی خانواده ها روبرو بود.

 

کربلایی حسنی ادامه داد: در ترم پاییز کلاس ها فقط ویژه والدین بود که بیش از 3 هزار نفر در این کلاس ها شرکت داشتند و از کلاس های آموزشی در موضوعات مطرح شده بهره مند شدند.

 

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: امید است با برپایی این سراهای محله و برگزاری اینگونه کلاس ها بتوانیم گامی مثبت در راستای آگاه سازی خانواده ها و همچنین توانمند سازی آنان برداریم.

 

پایان پیام/177

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد شب یلدا طرح ملی فهما کانون های مساجد استان بوشهر خبرگزاری شبستان کانون های مساجد حوزه علمیه فرهنگسرای شهر استان مرکزی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۷۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل ۳۰۰ کلاس درس در اردبیل تا پایان سال

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل گفت: در نیمه اول امسال ساخت و تحویل ۳۰۰ کلاس درس در استان اردبیل با همراهی خیران و اعتبارات دولتی پیش‌بینی شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بهزاد محمدی‌خلفلو عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران در اردبیل، اظهار داشت: امسال بساط مدارس کانکسی بالای 10 دانش‌آموز در قالب طرح شهید پناهی در استان اردبیل برچیده می‌شود و پروژه‌های احداثی در این زمینه با پیشرفت 70 درصد در حال انجام است.

وی از اعلام آمادگی خیر کشوری برای برچیدن مدارس کانکسی در کشور بالای هفت دانش‌آموز خبر داد و تصریح کرد: این خیر در استان اردبیل نیز پنج مدرسه یک و 2 کلاسه را در حال احداث دارد که عمده این واحدهای آموزشی در مناطق محروم در حال احداث است.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل گفت: در قالب 44 پروژه انتقال مدارس کانکسی به فضاهای آموزشی ایمن در دستور کار است و امیدواریم شرایط مطلوبی را برای تحصیل دانش‌آموزان در مناطق مختلف شهری و روستایی فراهم کنیم.

محمدی‌خلفلو افزود: در شهر اردبیل به یک‌هزار کلاس درس نیاز داریم تا وضعیت موجود بهبود یافته و برای تثبیت این شرایط باید تداوم ساخت واحدهای آموزشی را به ویژه در مناطق مهاجرپذیر نظیر اردبیل و پارس‌آباد شاهد باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در افق بلند مدت 10 ساله نیز باید ساخت پنج هزار کلاس درس پیش‌بینی شود تا ما یک شرایط ایده‌آلی را در این حوزه شاهد باشیم.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل به برگزاری بیست و ششمین جشنواره خیران مدرسه‌ساز در اردبیل اشاره کرد و ادامه داد: 27 اردیبهشت این جشنواره در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می‌شود تا از ظرفیت خیران و گروه‌های مختلف جامعه برای ساخت مدرسه استفاده کنیم.

محمدی‌خلفلو اضافه کرد: در جشنواره امسال فرآیند را در طول یک هفته انجام می‌دهیم که جمعه این هفته همایش پیاده‌روی با محوریت جشنواره بیست و ششم برگزار خواهد شد و در طول هفته آینده نیز برنامه‌های مختلفی در پاسداشت مشارکت خیران در امر مدرسه‌سازی را نظیر افتتاح پروژه‌های آموزشی و بازدید خیران از مجموعه‌های احداثی شاهد خواهیم بود.

وی بیان کرد: در این هفته تلاش خواهیم کرد تا خیران مدرسه ساز را بیشتر با موضوعات ساخت مدرسه درگیر کنیم تا آنها در قالب مسئولیت اجتماعی بتوانند در کنار سایر کارخانجات، واحدهای تولیدی، نهادها و سازمان‌های متعدد در امر مدرسه‌سازی مشارکت کنند.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل در ادامه سخنان خود یادآور شد: بیشتر از خیران مدرسه‌ساز، ما به دنبال مدرسه یاران هستیم چرا که هزینه ساخت مدرسه بسیار بالا است و ما از کمک‌های مردمی و گروه‌های مختلف استفاده خواهیم کرد تا تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و تجهیز واحدهای آموزشی را شاهد باشیم.

محمدی‌خلفلو تصریح کرد: سیاست دولت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام با همراهی خیران و نهادهای مختلف در قالب مسئولیت اجتماعی است تا سرانه فضاهای آموزشی در استان اردبیل به ویژه در چهار شهرستان پارس‌آباد، اردبیل، مشگین‌شهر و خلخال ارتقا یابد.

وی گفت: در همین راستا ساخت 2 هزار کلاس درس جز رویکردهای اصلی محسوب می‌شود که 500 کلاس درس به همت خیران، 500 کلاس درس با اعتبارات ملی و استانی و بیش از یک‌هزار کلاس درس نیز از محل مولدسازی در این استان اجرایی و عملیاتی خواهد شد.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل هدف از برگزاری جشنواره خیران مدرسه‌ساز را قدر دانستن ظرفیت عظیم خیران و احداث واحدها با همت آنها عنوان کرد و افزود: امسال طرح مدرسه‌یاری و جمع‌آوری کمک‌ها و احسانات مردمی را برای ساخت و خرید تجهیزات مورد نیاز هدف‌گذاری کردیم تا بتوانیم بخشی از آسیب‌ها و دغدغه‌ها را رفع کنیم.

محمدی‌خلفلو به ایمن‌سازی واحدهای آموزشی با استانداردهای مورد تاکید در سطح ملی اشاره کرد و ادامه داد: امیدواریم در کنار نوسازی مدارس، راه و شهرسازی نیز در ساخت مدرسه به ازای توسعه واحدهای مسکونی نهضت ملی گام‌های جدی را بردارد.

انتهای پیام/131

  

دیگر خبرها

  • تحویل ۳۰۰ کلاس درس در اردبیل تا پایان سال
  • بهره‌برداری از ۱۵۰ پروژه در منطقه ۱۵ با اعتبار ۸۲۴ میلیاردی
  • آسفالت‌ریزی ۱۰۱ هزار تنی شهرداری منطقه ۱۵ در سال گذشته
  • خط انتقال آب جدید شهر زاینده‌رود بهره‌برداری شد
  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • بهره مندی هزار و ۶۸۳ شهر و روستای کردستان از گاز طبیعی
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه